Unajmljujem

Unajmljujem

 

Poštovani klijenti!

 

Student ste, turista, mladi bračni par, novi u gradu.. još uvijek nemate riješeno stambeno pitanje. Prezauzeti ste drugim problemima i obavezama.. Agencija za nekretnine NOVI DOM Vam nudi rješenje da na najbrži i najlakši način dođete do stana, poslovnog prostora, garaže, sobe i svih ostalih vrsta nekretnina za unajmljivanje.

 

Preporučujemo Vam da pogledate našu ponudu u opciji „Iznajmljujem“ i da nađete adekvatno rješenje za sebe. U tom slučaju posredovanje Agencije je potpuno BESPLATNO!

 

Ukoliko iz naše ponude niste pronašli ništa adekvatno što bi zadovoljilo Vaše potrebe, preporučujemo da sa nama sklopite Ugovor o posredovanju  pri traženju nekretnine za unajmljivanje i „skinite“ si jednu brigu manje s vrata. U tom slučaju za Vas tražimo određenu nekretninu koja odgovara Vašim željama, zahtjevima i potrebama.

 

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na neki od naših brojeva teleona, zatim putem maila info@novidom.ba, te u prostorijama Agencije u Bihaću u ulici Bosanska broj 9, preko puta Općine.

Ne zaboravite da Agencija za nekretnine NOVI DOM štiti Vaše interese!